Voor startups die innoveren voor een betere wereld

Apollo14 is dé impact hub voor ondernemers, organisaties en investeerders die middels technologische en sociale innovaties bijdragen aan een betere wereld. Apollo14 maakt onderdeel uit van het Haagse impact ecosysteem in de Binckhaven, het bruisende hart van de Binckhorst.

Zerospace heeft voor Apollo14 de volledig inrichting van de verticale (G657A single mode) en horizontale (Cat6a gecertificeerd) netwerkinfrastructuur verzorgt en daarnaast één uniform en volledig dekkend WiFi-netwerk gebouwd. Hiervoor is gebruik gemaakt van Ruckus Networks high-end access points, die worden aangestuurd door ons Virtual SmartZone clusters in de datacenters van Amsterdam en Rotterdam

De ondernemers, organisaties en investeerders die gevestigd zijn in Apollo14 investeren niet in eigen radio-infrastructuur. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor de kwaliteit van het radio-verkeer. Door het aantal "rogue devices" te bepereken kan Zerospace voor alle gebruikers het kanaalgebruik binnen de beschikbare radio-frequenties maximaliseren en de eerlijkheid van de zendtijd tussen alle draadloze clients binnen de impact hub waarborgen.

Verder profiteren de members van Apollo14 van tenministe een 1Gbps symmetrische internet dienst, via het eigen glasvezelnetwerk van Zerospace in de Binckhorst en Binckhaven. Binnen Apollo14 zijn meerdere (flat)redundante glasvezels afgelast, wat niet alleen zorgt voor maximale leveringszekerheid en prestaties, maar ook dat speciale wensen van een member altijd binnen een dag kunnen worden gerealiseerd.

Naast de datacommunicatiediensten, verzorgt Zerospace ook de toegangscontrolle binnen Apollo14. De toegangscontrolle in combinatie met associatie data vanuit het WiFi-netwerk maakt het voor Zerospace mogelijk namens de verhuurder de members met een flexplek en huurders van een vergader- en/of eventruimte te factureren naar daadwerkelijk gebruik.

Meer informatie over Apollo14 vind je op: apollo14.nl