Ons Netwerk

Zerospace beschikt over een eigen state-of-the-art glasvezelnetwerk in Den Haag en Amsterdam. Het netwerk is opgebouwd met moderne G.657A vezels en om maximale beschikbaarheid te garanderen komt ons netwerk alleen boven de grond op jouw locatie of in een van onze Tier III datacenters.

Wij activeren jouw verbinding naar keus met 1Gbps, 10Gbps of 40Gbps.

Amsterdam

In Amsterdam ligt het grootste gedeelte van het glasvezelnetwerk van Zerospace in Nieuwe Meer Oost en Nieuwe Meer West, ook wel bekend als Riekerpolder en Rieker Business Park. Ben je gevestigd of ga jij je vestigen aan de Johan Huizingalaan, Johan M. Keynesplein, David Ricardostraat, Thomas R. Malthusstraat of het Adam Smithplein, dan is ons netwerk klaar voor jou.

Voor de locaties van B. Amsterdam (B.1, B.2, B.3 en Smart City Hub) geldt dat we je binnen één dag kunnen voorzien van datacommunicatie tot maarliefst 40Gbps.

Den Haag

Glasvezel Binckhorst

Het glasvezelnetwerk van Zerospace in Den Haag doorkruist onder meer de gehele Binckhorst. Heb je een locatie aan de Binckhorstlaan, Wegastraat, Zonweg, Maanplein, Saturnusstraat of Supernovaweg dan is de kans groot dat ons glasvezelnetwerk al bij jou voor de deur ligt.

Ook als je binnenkort met jouw bedrijf intrek neemt in BoogieWoogie, Binck City Park, Binck Block, One MilkyWay, Frank is een Binck, De Titaan of Nova neem dan contact met ons op om jouw nieuwe werkplek te voorzien van blazingly fast internet.

Glasvezel Ypenburg

Ook in de wijk Ypenburg is het glasvezelnetwerk van Zerospace beschikbaar. Voor de vijf kantoorvilla's onderdeel van het Helix Business Park, gelegen aan de Laan van Waalhaven 440-484, geldt dat wij jouw glasvezelaansluiting binnen een dag kunnen activeren. Maar ook als je een unit huurt aan de Laan van Deelen of elders aan de Laan van Waalhaven kunnen we je snel van dienst zijn.