Toepassing van virtualisatie, cloud computing en software defined networking is groeiende. Ook trends als “Bring Your Own Device” en het toenemend aantal applicaties dat het netwerk dient te ondersteunen hebben hun impact. Netwerk intelligentie, flexibiliteit en schaalbaarheid zijn niet langer een keuze, maar een noodzaak. Voor verreweg de meeste bedrijven, groot of klein, behoudend of innovatief, is het goed functioneren van de netwerk faciliteiten dan ook ‘mission critical’.

Met de Managed LAN diensten van ZeroSpace beschikt u over een volledig beheerde netwerkomgeving, waarin geïntegreerde beveiliging, device management, BYOD ondersteuning, application fluent networking en heldere SLA’s centraal staan. Dit alles met als doel een consistente gebruikerservaring van hoge kwaliteit, maximale beschikbaarheid en optimale prestaties langs elke toegangsmethode. Hiervoor maakt ZeroSpace gebruik van Alcatel-Lucent Enterprise OmniSwitch™ stackable LAN en datacenter switches. Deze systemen zijn compact en inzetbaar voor high-density netwerken met een 10 Gigabit Ethernet (GigE) en/of 40 Gigabit basis. Naast de hoge prestaties en de extreem lage latency, bieden onze systemen ondermeer mogelijkheden voor VXLAN, OpenFlow, Shortest Path Bridging (SPB), Data Center bridging (DCB), QoS, als voor Laag-2 en Laag-3 switching.

Wilt u meer weten over de Managed LAN diensten van ZeroSpace? Neem contact op met onze servicedesk op telefoonnummer: 085-4882999