ZeroSpace als dé nieuwe zakelijke Internet Service Provider van Nederland, biedt uw onderneming “Simply Smarter Connections”. Met een landelijk dekkend glasvezelnetwerk, datacenters op strategische locaties en Unified Computing Sytems, biedt ZeroSpace hoogwaardige dataverbindingen en diensten.

Managed Connectivity

Het belangrijkste onderdeel van de “Simply Smarter Connections”-strategie is het leveren van hoogwaardige en betrouwbare dataverbindingen waarmee hét antwoord wordt gegeven op het toenemende vitale belang van connectiviteit voor uw organisatie. Of u nu een snelle en betrouwbare verbinding nodig heeft voor datatransport tussen uw vestigingen of een koppeling met internet, met “Managed Connectivity” van ZeroSpace beschikt u altijd over de juiste oplossing.

Managed LAN

Hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van moderne communicatie en “het nieuwe werken” vormen een steeds grotere uitdaging in de performance en het beheer van uw bedrijfsnetwerk. ZeroSpace biedt met haar “Managed LAN”-diensten de oplossing en geeft hiermee invulling aan vraagstukken ten aanzien van ondermeer BYOD (Bring Your Own Device) en Application Fluent Networking.

Managed WLAN

Managed Voice

Real-time applicaties, in het bijzonder Voice over IP (VoIP) of Video Conferencing, vereisen een aangepaste opbouw van uw interne en externe bedrijfsnetwerk / verbindingen. Om hiertoe één integrale oplossing te kunnen bieden, levert ZeroSpace naast Internet, WAN en (W)LAN diensten, hoogwaardige UC (Unified Communication) -oplossingen onder de naam “Managed Voice”.