Truman & ZeroSpace gaan samenwerkingsverband aan.

aug | 2017 nieuws
Vandaag is ZeroSpace ICT Services B.V. als Nederlands jongste telecomprovider met een eigen glasvezelnetwerk een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Truman Amsterdam ā€“ storytelling bureau voor premium branded content. We gaan gezamenlijk het merk uitbouwen. De komende maanden zullen we het verhaal en de unieke proposities van ZeroSpace introduceren bij alle vastgoed- en concepteigenaren; van multi-tenant tot […]
Vandaag is ZeroSpace ICT Services B.V. als Nederlands jongste telecomprovider met een eigen glasvezelnetwerk een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Truman Amsterdam ā€“ storytelling bureau voor premium branded content. We gaan gezamenlijk het merk uitbouwen. De komende maanden zullen we het verhaal en de unieke proposities van ZeroSpace introduceren bij alle vastgoed- en concepteigenaren; van multi-tenant tot start-up hotspots. #JobAlert: ZeroSpace zoekt een jonge (bijna) afgestudeerde marketing guru, die gaat helpen bij deze volgende stap in het leven van deze disruptieve telecomprovider. Interesse? Stuur een mailtje naar Victor Elsendoorn (victor.elsendoorn@zerospace.nl) met je CV en motivatie.