Fiber36 – connecting Bink36

ZeroSpace investeert in glasvezel internet voor creatief bedrijvencentrum Bink36. Met ingang van 01 januari 2015 biedt ZeroSpace supersnel symmetrisch internet tegen zeer scherpe tarieven.

Met ingang van 01 februari 2016 beschikken de ruim 300 huurders van Bink36 over supersnel symmetrisch internet, door ZeroSpace geleverd middels haar eigen meervoudig redundante 10Gbps core network. Daarnaast heeft ZeroSpace de volledige verticale backbone opnieuw aangelegd en voorzien van state-of-the-art layer 3 switch technologie van Alcatel-Lucent. Ook zijn de gebouwen Magazijn en Hangar door ZeroSpace voorzien van een nieuw horizontaal Cat6 UTP netwerk.

Voor meer informatie zie http://www.fiber36.nl

Bent u vastgoedbeheerder en wilt u meer weten over hoe ZeroSpace ook uw onroerend goed geschikt kan maken vooor meerdere huurders, neemt u dan contact op met Dhr. Victor Elsendoorn – victor.elsendoorn@zerospace.nl of per telefoon 085-4882901.