ZeroSpace tekent 5-jarige overeenkomst met Global Switch

dec | 2015 nieuws

ZeroSpace zal binnenkort haar eigen AS netwerk lanceren, met als eerste interconnect locatie Global Switch in Amsterdam. Hiertoe heeft ZeroSpace vandaag een 5-jarige overeenkomst gesloten met Global Switch.

Global Switch is wereldwijd koploper op het gebied van ontwikkeling en exploitatie van grootschalige, multi-tenanted, carrier neutrale datacenters. In het bijzonder het uitzonderlijke datacommunicatie ecosysteem van Global Switch in Amsterdam, is van essentiële waarde voor de verdere groei en ontwikkeling van ZeroSpace als Internet Service Provider.

ZeroSpace zal vanuit Amsterdam haar eerste IP-Transit koppelingen aanleggen. Daarnaast zal deze locatie worden ingezet als POP voor de regio Amsterdam e.o. en dienst doen als primaire locatie voor de UCS en cloud diensten van ZeroSpace.