Current Analysis waardeert LAN portfolio van ZeroSpace met “Very Strong”

nov | 2015 nieuws

In een onlangs uitgevoerd onderzoek naar LAN switching producten door onderzoeksbureau “Current Analysis” is de waardering van Alcatel-Lucent Enterprise oplossingen verhoogd naar “Very Strong”. Alcatel-Lucent en Cisco zijn hiermee de enige twee fabrikanten in de wereld die voldoen aan deze zeer hoge standaard. ZeroSpace als dé specialist op het gebied van Alcatel-Lucent LAN switching apparatuur en Application Fluent en Universal Access netwerken beschikt hiermee over het sterkste portfolio in de markt beschikbaar.

De belangrijkste sterke punten op een rijtje:

  • Total Cost of Ownership: de OmniSwitch familie van stackable en modulaire switches is toekomstvast met de mogelijkheid om te upgraden naar snellere interfaces via software en zonder het vervangen van hardware. Dit is met name belangrijk voor netwerk-infrastructuren die groeien van een 1GbE naar een 10GbE backbone.
  • Laag energie verbruik: alle OmniSwitches zijn ontworpen voor laag energieverbruik, daarmee bijdragende aan een nog lagere TCO.
  • Bring Your Own Device: innovatie op het gebied van netwerk analyse, nieuwe BYOD en Unified Access mogelijkheden maken de apparatuur van Alcatel Lucent tot de beste keuze in zijn klasse.
  • Application Fluent Network (AFN): detecteer en classificeer verkeer op de randen van het netwerk en pas vervolgens toegangs- en QoS-beleid toe door het gehele netwerk.
  • True Standards gebaseerde Multipath technologie met Shortest Path Bridging, maakt any-2-any connectivity mogelijk.

Wilt u meer weten over wat ZeroSpace en Alcatel-Lucent kunnen betekenen voor uw bedrijfsnetwerk? Bel ons op 085-4882900, wij vertellen u graag mee!